Till er tunnhåriga.

Vi har lämnat skägget och går nu vidare till håret!
Vi har under de gångna veckorna lärt oss hur man klipper och formar skägg, denna vecka så har vi gett oss på håret!
Vi har börjat med att gå igenom grunderna för en basic klippning och måste säga att de känns så förbannat bra att få börja arbeta med saxen!
De är lurigt att få till alla vinklar och guidelines men kunde inte varit mer nöjd med Beatles resultatet min docka 'Frank' fick igår! Idag ska vi jobba oss vidare mot kortare frisyrer och kan knappt vänta tills vi får börja arbeta med 'The clipper machine' och göra snygga fades ! 
 
Sen vet jag att håret kan vara en öm punkt för många killar därute, hur normalt det än är att killar blir tunnhårigare med tiden. Jag tycker absolut inte det är något att skämmas för och snaggade huvuden är ju mina personliga favoriter... men för den som är intresserad så finns det hjälp.
 
Jag berätta förra veckan om Karin som var på besök i skolan och berätta om olika hår och skägg produkter.
Hon tog även upp ämnet tunnhårighet och vad dom kunde erbjuda för lösning mot det. Beardilizer är ett koncept som riktar sig till manens hårväxt och det bästa av allt är att det faktiskt fungerar enligt testpiloterna på Beardshop.se.
Beardilizer kosttillskott hjälper kroppen att bygga upp hårväxten inifrån och resultatet är att det redan existerande hårsäckarna skapar tjockare hårstrån, (Kosttillskottet hjälper inte till att skapa nya hårsäckar)
Detta gäller på hela kroppen samt att naglarna blir hårdare och friskare.
Kosttillskottet räcker egentligen för att uppnå tjockare hår, men om man vill så kan man komplettera med en spray som även den hjälper till att snabba på hårväxten utifrån.
Dessa produkter kan du kolla in HÄR
 
Ta hand om er till nästa gång! 
 
 
 
 
Allmänt, Skola | Hår | |
Upp