vad gör en barberare?

Barberare gör inte bara skägg!!
Dagligen möter jag folk som lyfter på ögonbrynet när jag berättar att jag håller på att utbilda mig till barberare.
- Vad gör en barberare? bara skägg va?
Nej gott folk. Barberare är inte så begränsade.
Ja, vi gör skäggstyling, trimning, rakning eller designar men självklart är det stora fokuset på håret.
Under en arbetsdag som barberare har du kanske 2 kunder som vill få sitt skägg trimmat medans resterande 8 kunder vill klippa håret, så missuppfattningen om att barberare bara gör skägg kan vi direkt stryka!
Gå till en barberare och du kan förvänta dig att få en hårklippning i världsklass!
Jag vill absolut inte prata illa om unisex frisörer men en barberare är specialiserade i mänfrisering så varför skulle du som man välja något annat? 
 
Sen slår jag självklart ett slag för skägget ! Det finns inget mer attraktivt än ett välvårdat skägg !! Inga faktorer spelar roll, är du man så skaffa dig skägg! finns 1000 tals olika stilar som kan forma dig till det just du vill!
 
 
 
Allmänt, barberare | Hår, barberare, klippning, rakning, skägg | |
#1 - - Natalie:

Har älskat hår och allt sånt sen jag var liten. Skulle ha gått en frisör utbildning nu i augusti men hoppade av pga mitt nuvarande jobb.
Har aldrig tänkt på att man kan utbilda sig till barberare :S Men det verkar super coolt att få lära sig!
Min sambos skägg/mustasch växer som en katt med svans på ena kinden och en hund på andra. Tro mig det ser ut som det:)
Han har varit till sharper barbershop här Göteborg och han har sagt att han aldrig kommer sluta att gå dit. Så ni barberare är uppskattade!:)

Svar: Åhh va roligt och höra att din sambo var nöjd Natalie! Ja barberarskolan är något helt nytt i Sverige så är nog inte så många som är medvetna om yrket eller utbildningen än, men de kommer garanterat! :)
haha ja jag känner igen ert "mustasch problem" i min sambo, kan säga att det är ett stort plus att vara barberarstudent då ! ;p ^^
Jessica

Upp